Aankomst en vertrek tijden

Tussen 8 en 20 uur zijn onze gasten welkom om aan te komen.

Bij vertrek na 11 uur ‘s morgens wordt een nieuwe dag in rekening gebracht

Honden

Honden zijn welkom, als zij zijn aangelijnd op ons terrein en geen overlast veroorzaken voor  andere gasten en boerderij dieren. Als je met de hond gaat wandelen, dan graag even om het sanitaire gebouw heen.

Verwennen ….

Wij vragen u onze hond en katten niets lekkers te geven. Zij leren zo verkeerd gedrag aan dat weer moeilijk is af te leren.

Afwasplaatsen

Het is voor iedereen fijn als er zo min mogelijk etensresten worden weggespoeld of in de bak blijven liggen na de afwas, dit zorgt tevens voor verstoppingen.

Toiletten

Ons rioolsysteem is aangesloten op een septic tank. Wij vragen daarom geen andere zaken dan noodzakelijk door de toiletten te spoelen. Het legen van een chemisch toilet kan enkel indien er een biologisch product wordt gebruikt. Er zit een spoelstop op beide wc’s (2 maal induwen) .

Lekker koel

In het sanitair gedeelte bevindt zich een koelkast voor gezamenlijk gebruik en daarom beperkt tot de hoognodige, gemerkte producten. Het is fijn voor iedere gebruiker als deze schoon blijft en wordt vrijgemaakt bij vertrek.

Weer fris
Er is een gezamenlijke wasmachine zonder waspoeder, dit kan de gebruiker zelf meenemen . Er staan  twee droogrekken met wasknijpers ter beschikking.

Een wasbeurt kost € 4,50.

Afvalscheiding

Wij verzoeken allen vriendelijk gebruik te maken van de verschillende  bakken voor afvalscheiding. Deze staan in het sanitair van de camping. Het betreft papier, karton, glas, blik en plastic flessen. Graag schoon en zo klein mogelijk aanleveren, dat voorkomt extra rijden.

Groenafval kan naar onze dieren of in de kompost bak.

Gezellig kampvuur

Voor het maken van een kampvuur zijn enkele vuurbakken beschikbaar. Hout hiervoor kunt u sprokkelen in ons bos. Zagen zijn, in overleg met ons te leen.

Een emmer water ernaast is sterk aan te raden. 

Geluidshinder
Boven het sanitair bevinden zich twee slaapkamers van onze gite. In verband met mogelijke geluidshinder rond slaaptijd vragen wij onze gasten vanaf negen uur ’s avonds rekening te houden met het geluid in het sanitair en eveneens op het campingterrein.

Brandblusser

Naast de ingang van het sanitair hangt een brandblusser, deze kan gebruikt worden in geval van nood.